Πάνω

Αγορά Προϊόντων

 1. Στα ράφια του ηλεκτρονικού μας καταστήματος μπορείτε να βρείτε εκατοντάδες προϊόντα και εξοπλισμό κομμωτηρίου.
 2. Για να διευκολύνουμε την αναζήτησή σας, έχουμε χωρίσει τα προϊόντα μας σε κύριες κατηγορίες. Κάθε κατηγορία έχει και ένα δέντρο υποκατηγορίας, ωστόσο, συνιστούμε ευγενικά στους πελάτες μας να χρησιμοποιούν τη γραμμή αναζήτησης στο υποσέλιδο κάθε σελίδας ή στα αριστερά του e-shop, καθώς έχει δημιουργηθεί με διαισθητικό αυτοματισμό, ώστε πληκτρολογώντας ακόμη και μόλις 3 γράμματα του προϊόντος που αναζητάτε, θα σας δώσει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα αναζήτησης σε δευτερόλεπτα. Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να βρείτε το προϊόν που χρειάζεστε εύκολα και γρήγορα.
 3. Η Qure.gr προσπαθεί να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, αλλά δεν φέρει ευθύνη για τυχόν λάθη στις τιμές και τα χαρακτηριστικά των προϊόντων και δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας του ιστότοπου ή ανθρώπινα λάθη κατά την ενημέρωση/αναγραφή της τιμής του ένα προϊόν. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας, θα σας καλέσουμε εάν διαπιστώσετε ότι ένα προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του. Επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών πριν προχωρήσετε στην παραγγελία σας.
 
Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα μας με τους εξής τρόπους:
 
Στην Qure.gr πραγματοποιούμε όλους τους απαραίτητους ελέγχους πριν την αποστολή κάθε παραγγελίας.
Παρ’ όλα αυτά, αν για οτιδήποτε συμβεί και θέλετε να επιστρέψετε την παραγγελίας σας, παρακάτω σας παραθέτουμε τους όρους και τους τρόπους επιστροφής προϊόντων.
 
 • Για άρνηση παραλαβής ή αδυναμία παράδοσης, επιστροφές δεν γίνονται δεκτές.
 • Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το Qure.gr, είτε τηλεφωνικά είτε γραπτά με email.
 • Το επιστρεφόμενο προϊόν να συνοδεύεται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία το συνόδευαν (π.χ. Συσκευασία, απόδειξη λιανικής πώλησης κλπ).
 
Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:
1. επικοινωνήσετε την ίδια μέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα.
2. το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί.
3. το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΤΔΑ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ)
4. Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 14 ημερών τότε η Qure.gr δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση.
 

Τελωνειακοί Δασμοί, Φόροι και Λοιπές Χρεώσεις

Υπάρχει περίπτωση να επιβαρυνθείτε με επιπλέον δασμούς και φόρους για προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό κατάστημα Qure International (qure.gr) επειδή:

 • Οι δασμοί και οι φόροι συνήθως δεν περιλαμβάνονται στην τιμή του αντικειμένου και ενδέχεται να μην περιλαμβάνονται στα έξοδα αποστολής που πληρώνετε στην Qure International.
 • Όταν ψωνίζετε στο Qure International και η κατοικία σας είναι εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, αγοράζετε από πωλητές στο εξωτερικό. Γι’ αυτό μερικές φορές θα σας ζητηθεί να πληρώσετε τελωνειακούς δασμούς.

Οι φόροι μπορεί να εξαρτώνται από το πού στάλθηκε η παραγγελία σας, τον τύπο των αντικειμένων που αγοράσατε, την αξία τους και το βάρος του πακέτου. Διαφορετικές χώρες ενδέχεται να έχουν άλλες φορολογικές πολιτικές σχετικά με συγκεκριμένα προϊόντα. Είναι πάντα καλύτερο να το επιβεβαιώσετε με την τοπική τελωνειακή αρχή.

Είστε υπεύθυνοι για την εκκαθάριση του ΦΠΑ σε όλες τις αγορές που πραγματοποιούνται στο Qure International. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω της διαδικασίας εκκαθάρισης ΦΠΑ της τοπικής τελωνειακής αρχής στη χώρα διαμονής σας.

 

Παρακαλώ σημειώστε:

α) Η Qure International δεν καλύπτει ποτέ δασμούς και φόρους.

β) Η Qure International δεν δέχεται επιστροφές που προκαλούνται από δασμούς και φόρους.

 

Για να αποφύγετε τυχόν απρόβλεπτες εκπλήξεις, δώστε προσοχή στα ακόλουθα:

 • Επικοινωνήστε με το τοπικό ταχυδρομείο ή το τελωνείο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους τελωνειακούς δασμούς και τους φόρους της χώρας σας.
 • Η μεταφορική εταιρεία εισπράττει κανονικά εισαγωγικούς δασμούς, φόρους ή άλλες τελωνειακές χρεώσεις κατά την παράδοση.
 • Η Qure International δεν είναι υπεύθυνη για καθυστερήσεις που προκαλούνται από το τμήμα τελωνείων στη χώρα σας.
 • Πρόσθετες δαπάνες ή καθυστερήσεις ενδέχεται να προκύψουν κατά τη διάρκεια του διεθνούς εμπορίου.

Ακύρωση Παραγγελίας 

1. Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις :
1. Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας.
2. Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέσετε και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας.
 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ.
ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ, ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ.
 

Επιστροφές

Επιστροφές προϊόντων γίνονται  δεκτές ΜΟΝΟ εφόσον τα προϊόντα  βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς να έχει καταστραφεί η ταινία ασφαλείας και γνησιότητας του προμηθευτή, μαζί με την συνοδευτική απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Σε περίπτωση παραλαβής ελαττωματικού ή κατεστραμμένου/αλλοιωμένου προϊόντος, προκειμένου να γίνει η δωρεάν αντικατάσταση από την εταιρεία, θα πρέπει να σταλούν φωτογραφίες από την παραλαβή του προϊόντος που να αποδεικνύουν την κατάσταση παραλαβής, στο email μας.

Μια όαση ομορφιάς

Επαναπροσδιορισμός συνθηματικού